Amrop pruža usluge executive search i leadership advisory dinamičnim organizacijama. Sa partnerima širom sveta usmerenim ka pružanju liderskih rešenja po vašoj meri, posvećeni smo ispunjavanju vaših specifičnih zahteva.

Naš pristup nije samo popunjavanje pozicija, mi gradimo liderske timove koji inspirišu, koji su inovativni i pokreću rezultate.

Posvećeni smo partnerstvu sa vama u pronalaženju lidera koji će vas odvesti u budućnost – lidere koji ne samo da mogu da odgovore na današnje izazove, već i da predvide i oblikuju izazove koji dolaze. 

icon

Traženje izvršnog menedžmenta

Identifikujemo i privlačimo „lidera za ono što sledi“ osmišljavanjem strategija selekcije talenata i sukcesije.

Learn more
icon

Usluge u domenu upravnih odbora

Transformišite svoj upravni odbor uz Amropove usluge u domenu upravnih odbora. Osnažite strateški razvoj, vizionarsko liderstvo i optimalni sastav za rezultate velikog značaja.

Learn more
icon

Savetovanje u domenu liderstva

Pružamo procene menadžmenta po vašoj meri, programe razvoja liderstva i savetovanje o organizacionom dizajnu koji čine okosnicu planiranja zadržavanja zaposlenih, sukcesije i tranzicije.

Learn more

Svet kao naš radni prostor

Kao član uglednog Amrop Partnership-a, vodeće svetske konsultantske kompanije specijalizovane za liderstvo i  executive search, ponosimo se sa 69 kancelarija u 55 zemalja. Ova globalna mreža omogućava nam da sjedinimo lokalna znanja sa međunarodnom ekspertizom, pružajući vam konkurentnu prednost koja može značajno uticati na vaše poslovanje.

Integracijom našeg dubokog razumevanja vašeg specifičnog tržišta sa globalnim pregledom, pružamo vam jedinstvenu kombinaciju perspektiva. Naš cilj je da vas osnažimo sa znanjem i vezama neophodnim za izdvajanje u svetu koji je sve više povezan.